EDCON 2023: Konferencija o blockchain tehnologiji stiže u Podgoricu

15 Maj 2023 3 Min čitanja

Podgorica, glavni grad Crne Gore, biće domaćin jednog od najvažnijih događaja u svijetu blockchain tehnologije - EDCON 2023. Ova konferencija održaće se od 19. do 23. maja 2023. godine, sa glavnom konferencijom zakazanom od 20. do 22. maja 2023.


EDCON 2023 će okupiti vodeće stručnjake, inovatore i entuzijaste iz blockchain industrije, s ciljem promovisanja znanja, razmjene ideja i diskusija o ključnim temama koje oblikuju budućnost blockchain tehnologije. Ova konferencija će obuhvatiti širok spektar uvodnih govora i panel diskusija koje će pokriti različite teme, uključujući zero knowledge i privatnost, decentralizovano upravljanje, Layer-2 rješenja, javna dobra i mnoge druge značajne aspekte blockchaina.


Na EDCON 2023 će se pojaviti i renomirani govornici iz industrije, uključujući suosnivača Ethereum blockchaina, Vitalika Buterina, koji će podijeliti svoje uvide o trenutnom stanju Ethereuma i njegovoj budućnosti. Ostali značajni govornici na konferenciji će uključivati Tim Beica, Skylar Weaver, Barry Whitehat, Sergey Nazarov, Scott Moore i mnoge druge istaknute profesionalce iz blockchain industrije.


Ova konferencija neće biti samo običan skup, već prilika za povezivanje sa vrhunskim stručnjacima, učešće u radionicama, razmjenu ideja i stvaranje novih partnerstava. Tokom petodnevnog događaja, učesnici će biti uronjeni u dinamično okruženje koje podstiče inovacije i saradnju.


Ako vas interesuje blockchain tehnologija i njena budućnost, EDCON 2023 je događaj koji ne smijete propustiti. Obavezno označite datum u vašem kalendaru i rezervišite svoje mjesto na ovoj izuzetnoj konferenciji. Za više informacija o EDCON-u 2023, posjetite službenu web stranicu događaja. Vidimo se u Podgorici!



O EDCON-u:



EDCON je vodeći svjetski događaj posvećen Ethereumu i decentralizovanim tehnologijama. Ova konferencija okuplja stručnjake, programere, istraživače i investitore iz cijelog svijeta radi razmjene znanja i rasprave o najnovijim razvojima u Ethereum ekosistemu. Na EDCON-u se predstavljaju teme poput skaliranja, pametnih ugovora, sigurnosti, DeFi i NFT-a. Ovaj događaj takođe pruža mogućnost umrežavanja, učestvovanja u radionicama i otkrivanja novih projekata. Cilj EDCON-a je jačanje saradnje i podsticanje inovacija u području decentralizovanih tehnologija.





Pratite nas na društvenim mrežama: